ΑΡΧΙΚΗ > ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ > Ενοικίαση > Ενοικίαση - HOME MANAGEMENT Simple

Ενοικίαση - HOME MANAGEMENT Simple

• Φωτογραφίζουμε το ακίνητο και το καταχωρούμε προς ενοικίαση σε ιστοσελίδες αγγελιών ακινήτων και εφημερίδες για την προώθησή του σε διακεκριμένη θέση.

• Καταχωρούμε τα τηλέφωνα μας, κλείνονται τα ραντεβού και οι συνεργάτες μας θα το επιδείξουν στους υποψήφιους ενοικιαστές.

• Μόλις καταλήξουμε στον υποψήφιο ενοικιαστή (στην τιμή που έχουμε προσυμφωνήσει) θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικώς για να θέσουμε υπόψιν σας τα στοιχεία και το προφίλ του υποψηφίου και ύστερα από έγκρισή σας να προχωρήσουμε στην σύνταξη του μισθωτηρίου συμβολαίου.

• Εφόσον συμφωνήσετε, συντάσσουμε το μισθωτήριο συμβόλαιο ( το συντάσσει ο νομικός μας σύμβουλος ) το οποίο θα σας στείλουμε για να  το υποβάλλετε ηλεκτρονικά πλέον, στην ηλεκτρονική εφαρμογή της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών, αφού προηγουμένως το έχει υπογράψει ο μισθωτής.

• Παραδίδουμε το ακίνητο στον μισθωτή καθώς και τα απαραίτητα στοιχεία των λογαριασμών των ΔΕΚΟ ( ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ) ώστε να περάσουν οι λογαριασμοί στο όνομά του.

• Εκδίδουμε το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης ( Π.Ε.Α. ) και το Πιστοποιητικό Ηλεκτρολόγου εφόσον απαιτείται.

 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: 

Δεν απαιτείται η φυσική σας παρουσία σ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας παρά μόνο όταν θα χρειαστεί να μας επιδείξετε το ακίνητο.

Θα σας ενημερώνουμε τηλεφωνικώς για τυχόν εξελίξεις, και την πορεία της διαδικασίας εκμίσθωσης,

Θα κάνουμε εκτίμηση του ακινήτου σας προκειμένου να καθοριστεί το σωστό ενοίκιο που πρέπει να διεκδικηθεί τις τυχόν μικροεπισκευές που απαιτούνται και εσείς θα μας δώσετε πληροφορίες για το προφίλ του μισθωτή που θα θέλατε.

 

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Με την υπογραφή του μισθωτηρίου συμβολαίου και την καταβολή από τον μισθωτή του 1ου ενοικίου και της εγγύησης, τότε θα πληρωθεί η εταιρεία την αμοιβή που έχουμε προσυμφωνήσει.

Νέα & Ενημερώσεις