ΑΡΧΙΚΗ > ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ > Διαχείριση

Διαχείριση

Εάν είστε κάτοικος του εξωτερικού ή μένετε μακριά από το ακίνητο σας ή δεν έχετε τον χρόνο να ασχοληθείτε με αυτό μπορούμε να αναλάβουμε την αποκλειστική διαχείριση του ακινήτου σας.

Με την ευθύνη που διέπει εμάς και τους συνεργάτες μας θα φροντίσουμε την ακίνητη περιουσία σας σαν να είναι δική μας. Δεν θα χρειασθεί να ασχοληθείτε καθόλου με αυτό παρά μόνο θα δέχεστε την μηνιαία αναφορά μας στο e-mail σας για την πορεία και οποιαδήποτε εξέλιξη έχει να κάνει με το ακίνητό σας.

Θα καταθέτουμε μηνιαίως στον λογαριασμό σας το ενοίκιο, που θα εισπράττουμε εμείς από τον ενοικιαστή, εμείς θα μιλάμε με το μισθωτή για οποιοδήποτε θέμα αφορά το ακίνητο εμείς θα μιλάμε με τον διαχειριστή της πολυκατοικίας για τα θέματα που αφορούν το ακίνητο και εμείς θα παραστούμε στις γενικές συνελεύσεις της πολυκατοικίας. Εμείς θα λύνουμε όλα τα τεχνικά και νομικά θέματα, εμείς θα σας ενημερώνουμε για τυχόν εξελίξεις πολεοδομικής φύσεως σχετίζονται με το ακίνητο, εμείς θα παρακολουθούμε τους λογαριασμούς των ΔΕΚΟ ( ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ), εμείς θα φροντίσουμε για οτιδήποτε έγγραφα απαιτούνται για τυχόν μεταβίβαση ή γονική παροχή, εμείς θα φροντίζουμε να παραλάβουμε το ακίνητο σε περίπτωση αποχώρησης του μισθωτή.

...

  • Αποκλειστική Διαχείριση - HOME MANAGEMENT Exclusive (special )

    Αναλαμβάνουμε την αποκλειστική διαχείριση του ακινήτου σας ...

    Περισσότερα >

  • Σύμβουλοι Διαχείρισης & Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας Αττικής

    Περισσότερα >

Νέα & Ενημερώσεις