ΑΡΧΙΚΗ > ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ > Ανακαίνιση

Ανακαίνιση

• Πολλές φορές για την σωστή εκμετάλλευση ενός ακινήτου, ιδίως όταν αυτό είναι κάποιας μεγάλης ηλικίας, χρειάζεται η μερική ή ολοκληρωτική ανακαίνιση του ώστε να αποδίδει το μίσθιο που πραγματικά δικαιούται. Έτσι με κάποια χρήματα που θα διαθέσουμε στο ακίνητο μας, θα μπορέσουμε να επιτύχουμε άμεση ενοικίαση και ένα καλό ενοίκιο το οποίο σε σύντομο χρονικό διάστημα θα μας αποσβέσει τα χρήματα της αναβάθμισης του. Μην ξεχνάμε ότι στην εποχή που ζούμε, εν μέσω της μεγάλης οικονομικής κρίσης υπάρχει συμπίεση των τιμών των ενοικίων και μεγάλη προσφορά σε ακίνητα (νεόδμητα ή ανακαινισμένα), οπότε ένας υποψήφιος και φερέγγυος ενοικιαστής έχει την δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε δεκάδες ακίνητα.

• Εμείς θα σας προτείνουμε τις επιλογές που έχετε να κάνετε στο ακίνητό σας ώστε να ανακαινισθεί και να αναβαθμιστεί σωστά και οικονομικά για να μπορέσει να ενοικιασθεί εύκολα και κυρίως γρήγορα σε έναν καλό και φερέγγυο ενοικιαστή.

• Ένα ανακαινισμένο ακίνητο ενοικιάζεται άμεσα (από την εμπειρία μας εντός μηνός) και το ενοίκιό του θα είναι τουλάχιστον διπλάσιο από ένα παλαιό μη ανακαινισμένο.

 

...

  • Ανακαίνιση - HOME MANAGEMENT Rebuilding

    Περιλαμβάνει τις υπηρεσίες του HOME MANAGEMENT Repair και επιπλέον ...

    Περισσότερα >

Νέα & Ενημερώσεις